-->

22 мар. 2016 г.

Чергова яскрава перемога!


Вітаємо гравців волейбольної збірної команди гімназії з перемогою у районних змаганнях! Наші волейболісти продемострували високий клас майстерності, злагодженості, розуміння гри, відмінну фізичну підготовку. Все це є складовою заслуженого успіху. 
Після блискавичної минулорічної перемоги у складі нашої волейбольної збірної залишилося лише два гравці основної команди. Але це не стало на заваді до майбутніх перемог. Постійно виникало відчуття, що ми маємо саме тих гравців, які повинні грати зараз, які не шкодували себе, а головне - мали прагнення до перемоги!
Будь-яка спортивна команда завжди має свого лідера. Лідером та капітаном нашої команди цього року був ГУЛИЙ ДМИТРО, який весь час підтримував та будував стратегію вдалої командної гри. Він завжди оперативно оцінював ситуацію на майданчику та вміло реагував на будь яку передачу. Його швидкі, часто несподівані для суперників дії постійно приносили результат.
Не менш корисним на майданчику був і ОМЕЛЬЧАК ДАНИЛО, який, маючи за плечима перемогу в минулому році допомагав вести команду до чемпіонства. Цього року він виконував незвичну для себе роль зв'язуючого. До честі Данила, він впорався, чим дуже допоміг команді. 
Самовідданість та відповідальність у кожному ігровому епізоді - це те, що вирізняло гру ЮЛПАТОВА НІКІТИ. Його удари, оминаючи блок, неоднаразово влучали в ціль.
Далеко не кожний гравець може встати з лавки зіграти на повну силу. Це рідкісна якість - потрапити на майданчик у розпал бою та одразу ж включитися у боротьбу. Але ДАНИЛО КРЕСІК зміг. Його корисні дії під час гри та позитивний емоційний настрій заслуговують на повагу.
Несподівано якісною та корисною була гра КІР'ЯНОВА ЄВГЕНА, який грав на позиції зв'язуючого і не мав досвіду виступів за збірну. Саме з його передач виконувалися віртуозні удари як з передньої,  так і з задньої ліній. 
Гра БАТРАКА ВЛАДИСЛАВА удосконалювалася від матчу до матчу. Якісна та стабільна подача, чіткий прийом м'яча та своєчасна підстраховка партнерів допомогли йому стати незамінним гравцем команди.
На жаль, не змогли допомогти команді у фінальних іграх старанність та майстерність ПРОСКУРИ ВІНЕАМІНА, який отримав травму. Але сподіваємось, що наступного року він зможе надолужити втрачене.
Вкотре наша команда підтвердила, що вона гідна вважатися кращою волейбольною командою району!
Дякуємо вам за перемогу!



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...